De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Klik of Plak PVC

Bij het kiezen van een nieuwe vloer voor uw huis, bieden PVC-vloeren een veelzijdige en duurzame optie. Maar welke variant past het beste bij uw situatie: klik PVC of plak PVC? Beide opties hebben unieke voordelen en eigenschappen. Laat ons u helpen bij het maken van deze keuze, zodat uw huis in Drenthe wordt verrijkt met de perfecte vloer.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wat zijn klik PVC en plak PVC?

Klik PVC is een populaire keuze voor doe-het-zelvers. Deze vloeren zijn uitgerust met een handig kliksysteem aan de planken, waardoor u ze eenvoudig zelf kunt leggen. Hoewel een ondervloer wordt aangeraden, is het niet altijd nodig de ondergrond te egaliseren. Een klik PVC-vloer kan ook eenvoudig worden meegenomen bij een verhuizing, wat een groot voordeel is voor wie flexibel wil blijven.

Plak PVC vereist een iets andere aanpak. Deze vloeren worden direct op de ondergrond gelijmd met een speciale lijm, wat een strak en naadloos resultaat oplevert. Het is cruciaal dat de ondergrond geëgaliseerd is voor een optimale hechting en uitstraling. Plak PVC is bijzonder geschikt voor ruimtes met vloerverwarming, omdat het de warmte uitstekend doorlaat.

 

Gemeenschappelijke Voordelen

Ongeacht uw keuze, PVC-vloeren staan bekend om hun onderhoudsgemak, geluiddempende eigenschappen en slijtvastheid. Deze voordelen zijn te danken aan de toplaag van de vloer, die zowel op klik als plak PVC aanwezig is. Dit maakt PVC-vloeren een uitstekende keuze voor vrijwel elke ruimte in uw huis.

Klik of Plak PVC in Drenthe

In Drenthe en omstreken kunt u bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen terecht voor persoonlijk advies en een breed assortiment aan PVC-vloeren. Of u nu kiest voor klik of plak PVC, onze experts staan klaar om u te begeleiden naar de vloer die perfect bij uw woonwensen en situatie past. Bezoek onze showroom om de vele mogelijkheden te ontdekken en laat u inspireren door de eindeloze patronen en stijlen.

Neem contact op voor advies

Het kiezen tussen klik of plak PVC kan lastig zijn, maar u staat er niet alleen voor. Kom langs in onze showroom in Drenthe voor professioneel advies en antwoorden op al uw vragen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle aspecten van PVC-vloeren en helpen u graag bij het vinden van de ideale vloeroplossing voor uw huis.

Contact opnemen

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1