De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Reiniging & onderhoud

Reiniging & onderhoud

Ervaar de effectiviteit van reiniging en onderhoud met onze producten bij Toko Hoogeveen. Of het nu gaat om vloerreiniging of speciale onderhoudsoplossingen, wij bieden hoogwaardige producten om jouw ruimte in optimale conditie te houden.

Lees meer

11 Producten gevonden

Ontdek de kracht van doeltreffende reiniging met de laminaat-, PVC- en vinylreinigers, evenals tapijt- en karpetreinigers van Toko Hoogeveen. Onze gespecialiseerde reinigingsproducten zijn ontworpen om jouw vloeren te laten stralen en hun levensduur te verlengen, ongeacht het vloertype.

Laminaat Reiniger: Verfris en Bescherm:

Verwen jouw laminaatvloer met onze speciale laminaatreiniger. De formule reinigt diep, verwijdert vuil en vlekken, en behoudt de oorspronkelijke glans van jouw laminaat. Streeploos en met bescherming tegen slijtage, zorgt onze laminaatreiniger ervoor dat jouw vloer er als nieuw uitziet, dag in dag uit.

PVC en Vinyl Reiniger: Houd het Oorspronkelijke Glans:

Met onze PVC- en vinylreiniger herstel je de glans van jouw vloeroppervlak. Of het nu gaat om PVC-vloeren in de keuken of vinyl in de badkamer, onze reiniger verwijdert moeiteloos vlekken en laat een schitterende afwerking achter. Bescherm de integriteit van jouw vloer en behoud de levendigheid ervan met onze gespecialiseerde reiniger.

Tapijt- en Karpet Reiniger: Diepgaande Verfrissing:

Voor tapijten en karpetten biedtToko Hoogeveen een krachtige reinigingsoplossing die diep doordringt en ingebed vuil en vlekken verwijdert. Onze tapijt- en karpetreiniger laat niet alleen jouw vloer schoon achter, maar herstelt ook de textuur en kleur van jouw tapijt, waardoor het er als nieuw uitziet.

Ontdek de ultieme reinigingservaring met Toko Hoogeveen. Bestel vandaag nog jouw laminaat-, PVC- en vinylreinigers, evenals tapijt- en karpetreinigers, en geef jouw vloeren de zorg die ze verdienen. Een schone en stralende vloer is slechts een klik verwijderd!

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Formaat
2
1
2
1
2
Toon meer
Inhoud
2
1
2
1
2
1
1
1
Toon meer
Dosering
2
1
Merk
3
8
Ondergrond
5
5
5
2
1
3
Toon meer
Doel
1
5
4
Gewicht
1
1
1
1
1
1
1
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 11 resultaten
Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1