De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Veel gestelde vragen

Kom je ergens niet helemaal uit? Of heb je een vraag voor ons? Bekijk dan eens de veel gestelde vragen van onze klanten en wellicht kunnen wij je digitaal helpen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je graag verder.

Algemeen

PVC is een kunststof vloer die voor het mooiste resultaat op de vloer geplakt wordt en laminaat is een vloer van MDF die zwevend over de vloer gelegd word.

PVC is ook in een zwevende variant te leggen maar verlijmt heeft een pvc-vloer de meeste voordelen.

Er zijn twee soorten pvc vloeren die ieder op eigen unieke wijze worden gelegd: dryback pvc (verlijmd op beton) en click-pvc met ondervloer.

De dryback pvc vloeren wordt geheel verlijmd op het beton. Voorafgaand aan het leggen moet de betonvloer eerst geëgaliseerd en geschuurd worden voor een gladde ondervloer. Daarna kan uw pvc-vloer vakkundig gelegd worden.

Daarnaast kennen we ook click-pvc. Deze stroken zijn aan de onderkant voorzien van een kurken onderlaag en worden gelegd met ondervloer en plinten. Door het kliksysteem is een click-pvc vloer ook geschikt voor een houten ondervloer. Een unieke oplossing wanneer een verlijmde pvc-vloer niet is toegestaan in uw woning.

 

PVC kan alleen op een vaste en spanningsarme vloer gelegd worden.

Een verlijmde pvc-vloer is de beste keuze die wij bieden voor een vloer met vloerverwarming. Doordat het rechtstreeks op de vloer verlijmt wordt en de totaaldikte maar een paar millimeter dik is.

Wij bieden de optie om de trap met tapijt te bekleden of te beleggen doormiddel van pvc of vinyl.

Wij hebben verschillende systemen voor draai/kiepramen. Het meest gebruikte is een systeem die op het glas geplakt wordt zodat het raam gewoon gebruikt kan worden terwijl het gordijn dicht is.

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1