De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Gordijnen

Gordijnen

Op gebied van gordijnen op maat hebben wij ruime keuze in overgordijnen, inbetweens en vitrage. Hierbij vallen onze stoffen uiteen van transparante gordijnen, tot lichtdoorlatende gordijnen en verduisterende gordijnen.

Lees meer

20 Producten gevonden

Overgordijnen op maat

Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het (zon)licht buiten de kamer. Deze verduisterende gordijnen hebben daarnaast een fijne isolerende werking. Ze zijn daarom niet alleen onmisbaar in uw (slaap)kamer, maar geven daarnaast ook de perfecte sfeer in elke ruimte.

Inbetweens op maat

Inbetweens zijn gordijnen van een half transparante stof. Hierdoor wordt de inkijk van buitenaf verminderd. Hierdoor behoudt u uw privacy én uw gefilterde lichtinval. Inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze stoffen zijn uitermate geschikt om af te werken met een Wave plooi.

Vitrage op maat

Een vitrage is een dunne gordijnstof die zorgt voor een fijne filtering van daglicht. Deze creëren een extra en unieke sfeer in uw woning. Verkrijgbaar in vele looks bij Tapijt en Slaap Toko. Gratis tip: de combinatie van overgordijnen met een vitrage geven een prachtig effect!

Plooimogelijkheden van gordijnen

  • Enkele, dubbele en driedubbele plooi;
  • Wave;
  • Met ingeslagen ringen.

De unieke service van Tapijt en Slaap Toko

Voor al onze klanten meten wij geheel vrijblijvend de maten voor uw gordijnen op. Op basis van deze gemeten maten ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte. Vanaf het moment van bestellen streven wij naar levering binnen drie à vier weken.

Topmerken van Tapijt en Slaap Toko

Omdat wij voor perfectie gaan, verkopen wij alleen gordijnen op maat van topmerken, waaronder A House Of Happiness (Vriesco), Zonnelux en Leffring & de Wilde

* Onze winkelprijzen van gordijnen zijn inclusief meten en op maat maken.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Design
11
9
Type
18
2
Wis alle filters
Toon 20 resultaten
Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1