De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een dessin is geprint. Onder de printlaag bevindt zich een houtvezelplaat en een kunststof laag van melamine. Zodoende komt de vloer aan zijn naam, want laminaat betekent eigenlijk ‘meerdere lagen op elkaar’.

Lees meer

111 Producten gevonden

Waarom een laminaat vloer?

Laminaat is een van de populairste vloeren in Nederlandse huishoudens en verkrijgbaar in vele motieven, dessins, kleuren en afmetingen. Net zo mooi als houten vloeren, maar dan met de voordelen van laminaat, namelijk:

  1. Laag in prijs;
  2. Sterk en slijtvast;
  3. Gemakkelijk in onderhoud en reiniging;
  4. Hygiënisch en vochtbestendig;
  5. Gemakkelijk zelf te leggen;
  6. Bij Tapijt en Slaap Toko altijd pallets vol met laminaat op voorraad.

Het onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer bieden wij in onze winkel een fles intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Op laminaat zullen niet snel krassen ontstaan door de harde en beschermende kunststof bovenlaag. Daarnaast krijgen vlekken weinig kans op uw vloer en zijn gemakkelijk weg te poetsen met een doekje. Tot slot heeft ook zonlicht geen invloed op de kleur van uw laminaat. Om deze redenen is een levensduur van minimaal 10 jaar geen uitzondering meer voor ons laminaat.

Doe-het-zelf

Laminaat leggen is door het handige kliksysteem eenvoudig zelf te doen. Het enige waar u dan nog aan hoeft te denken, is de ondervloer en de afwerking met plinten.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Breedte (mm)
26
35
6
5
5
18
6
6
4
Toon meer
Lengte (mm)
31
6
5
39
12
3
6
4
4
Toon meer
Dikte (mm)
11
3
93
4
Merk
40
28
43
V-groef
94
7
8
2
Wis alle filters
Toon 111 resultaten
Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1