De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Tapijt

Tapijt

Tapijt is kort gezegd vloerbedekking van textiel die bestaat uit een drager van jute of kunststof. Hierop is een bovenkant, de pool, aangebracht van losse draadeinden of lussen. Dit wordt gedaan van materialen zoals wol, kunstgaren, katoen of sisal. Deze rollen tapijt zijn veelal 400cm breed, en kunnen in sommige gevallen ook op 200cm of 500cm worden besteld.

Lees meer

147 Producten gevonden

Waarom tapijt op uw vloer?

Het effect van tapijt is meteen merkbaar. Het geeft uw interieur een warme uitstraling, dempt daarnaast geluid en is de verbindende factor in uw zithoek. Door het brede scala aan tapijt, materialen, soorten en kleuren heeft het alles in uw huis om uw inrichting compleet te maken. Ook kunt u bij ons uw trap laten bekleden met tapijt en u kunt uw tapijt laten festonneren tot vloerkleed op maat.

Voordelen van tapijt:

  • Geluid dempend en geschikt i.c.m. vloerverwarming;
  • Tapijt voelt zacht, warm en comfortabel aan;
  • Verkrijgbaar in veel kwaliteiten, van slaapkamerkwaliteit tot project geschikt;
  • Een groot gedeelte van het assortiment kan ook op uw trap gestoffeerd worden;
  • Veel mogelijkheden op decoratief vlak.

Tapijt festonneren tot vloerkleed op maat

Ook met een passend karpet of vloerkleed op maat helpen wij u graag. De finishing touch aan uw persoonlijke interieur! Sinds kort hebben wij de VTWonen collectie vloerkleden ook toegevoegd aan ons assortiment. Deze kunt u bewonderen bij ons in de winkel.

Tapijt reinigen

Om uw tapijt goed te onderhouden, is het belangrijk deze regelmatig te stofzuigen. Bij lichte vlekken kunt u uw tapijt schoonmaken door met lauw/warm water en een doek op de vlek te deppen. Let op, nooit op de vlek wrijven! Hiermee gaat de viezigheid alleen maar dieper in uw vloerbedekking zitten. Voor periodieke reiniging of hardnekkige vlekken hebben wij speciale intensief reiniger voor tapijten en karpetten/vloerkleden.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Breedte (cm)
147
7
Merk
102
45
Tapijtdikte
1
18
12
25
10
Toon meer
Poolhoogte
15
9
16
9
3
42
Toon meer
Type tapijt
109
9
18
11
Wis alle filters
Toon 147 resultaten
Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1