De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Plak PVC vloer

Waarom zou u kiezen voor plak pvc-vloer? We hebben de voor- en nadelen van deze pvc-vloer voor u op een rijtje gezet. Ook zullen we het verschil tussen plak en klik kort uitleggen. Op basis van deze informatie kunt u een keuze maken over de best passende vloer voor uw situatie

De voordelen

Een pvc vloer dat geplakt wordt heeft geen ondervloer nodig. Wel moet de ondergrond geëgaliseerd worden. Omdat er geen ondervloer tussen zit, wordt de warmte van de vloerverwarming makkelijker doorgelaten. Daarnaast is een plak vloer goedkoper in de aanschaf. Ook is de vloer in elke richting te leggen omdat er geen klik verbinding aan zit.

De nadelen

Omdat de ondergrond geëgaliseerd moet worden, is er snel sprake van het inschakelen van een vakman. Als de grond niet goed glas is, ziet u dit terug in de vloer. Het probleem met lijmen is dat het niet meer losgehaald kan worden. Daarom moet de vloer in een keer goed gelegd worden. Dit is een tijdrovend en gedetailleerd klusje. Om er zeker van te zien dat u kan genieten van vloer, is een professional aan te raden.

Verschil met klik pvc

Een klik pvc-vloer wordt gelegd door middel van klik verbindingen en een ondervloer. Het voordeel is dat deze vloer makkelijk zelf te leggen is. Het nadeel is dat deze kan gaan schuiven als het niet straks tegen elkaar aan ligt. Ook laat klik pvc minder warmte door en is deze duurder in de aanschaf.

De beste keuze

Wat voor u de beste keuze is, is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u de vloer zelf leggen, heeft u vloerverwarming of wilt u de vloer eventueel mee verhuizen? Dit zijn allemaal factoren die invloed uitoefenen op de keuze. Bedenk goed de antwoorden op deze vragen en maak daarna een keuze. Of laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Koop nu een plak PVC vloer bij TOKO Hoogeveen

Bent u al overtuigd van een plak pvc-vloer? Kom dan langs in onze winkel of bekijk online ons assortiment. U mag natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1