De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-tegels

Pvc-vloeren zijn in Nederland nog steeds populair. Dat komt onder andere door de oneindige mogelijkheden die een pvc-vloer met zich mee brengt. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende patronen. Zo kunt u ook pvc-tegels kopen. Wilt u weten welke voordelen pvc-vloertegels met zich meebrengen? Kom dan langs in onze winkel of lees verder.

Bekijk onze PVC tegels

Pvc-vloeren

Een pvc-vloer heeft verschillende voordelen. Zo is de vloer onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, vochtbestendig en slijtvast. Ideaal voor verschillende ruimtes in een woning, maar ook in combinatie met huisdieren of kinderen. Pvc-vloeren zijn in verschillende soorten, kleuren, maten en patronen verkrijgbaar. Denk aan stroken of tegels.

Pvc-vloertegels

Pvc-vloertegels brengen ook de voordelen van pvc met zich mee. De vloertegels hebben daarnaast nog andere unieke eigenschappen:

  1. Hoge duurzaamheid
  2. Zachtheid, warmte en akoestische eigenschappen
  3. Geschikt voor renovaties
  4. Verkrijgbaar in klik of plak

Naast de functionele voordelen, zien de pvc-tegels er natuurlijk uit. Maar hebben tegelijkertijd ook een luxueuze uitstraling. De tegels zijn makkelijk te leggen en waterbestendig. Kortom, de perfecte keuze voor een nieuwe vloer.

Tapijt en slaap toko Hoogeveen

Een vloer kopen bij Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen zorgt ervoor dat u altijd een scherpe prijs betaald. Maar ook kunnen wij u helpen met het geven van advies. Met onze ervaring kunnen wij u de best passende vloer aanwijzen. Ook kunnen we helpen met interieuradvies, wordt alles op maat gemaakt en betaalt u geen aanbetaling. Met een ruime voorraad van verschillende vloeren heeft u bij ons de meeste keuze van de regio. En onze specialisten kunnen de vloer voor u leggen.

Vernieuw uw vloer

Bent u ervan overtuigd dat pvc-tegels de beste keuze zijn voor een nieuwe vloer? Kom dan langs is onze winkel en bekijk ons aanbod. Ook voor advies bent u van harte welkom in onze showroom. Voor een prijsopgave kunt u een offerteaanvraag doen in onze webshop.

Neem contact op

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1