De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-vloer betonlook

Wilt u een industriële stijl in uw woning hebben? Kies voor een pvc-vloer met betonlook. Deze aanhoudende trend is niet meer weg te denken uit de moderne inrichting. Daarnaast heeft de betonlook in combinatie met een pvc-vloer vele voordelen. Lees verder of vraag een offerte aan.

Bekijk direct onze PVC vloeren

Een betonlook

Bij beton denken mensen vaak aan een strak bedrijfspand en dit wordt vaak geassocieerd met een kille omgeving. Hier tegenover staat dat een betonlook vloer juist rust uitstraalt. Dit komt door het patroon dat er in zit, een naadloze aansluiting en de grijs/witte kleuren. Daarnaast zijn de kleuren goed te combineren met meubels. De keuze tussen licht of donker grijs is een kwestie van smaak.

Voordelen betonlook

Vanwege de kleuren van de vloer, valt een druppel water niet zo snel op. Daarnaast brengt het rust in een ruimte en is een pvc betonlook vloer snel te leggen. Een andere keuze is een echte gietvloer om dezelfde uitstraling te krijgen. Maar deze vloer moet gegoten worden en daarna drogen. En zonder coating trekken vlekken snel in deze vloer.

Pvc-vloer voordelen

Daarnaast brengt een pvc-vloer ook nog voordelen met zich mee. Pvc is vanzelf slijt- en watervast. Het schoonmaken van pvc is daarom erg makkelijk. Vanwege de opbouw van pvc heeft de vloer een lange levensduur en is deze geschikt voor vloerwarming. Maar ook zonder vloerverwarming voelt pvc niet koud aan. Daarnaast is de vloer geschikt voor kinderen en huisdieren omdat de vloer geluiddempend is.  Het leggen van een pvc vloer is eenvoudig, maar om zeker te zijn van een naadloze vloer wordt aangeraden om een vakkundige legger in te schakelen.

Geniet zelf van de voordelen

Wilt u genieten van de voordelen van een pvc-vloer met betonlook? Kom langs in de winkel. Met een ruime voorraad kunt u direct een keuze maken. Daarnaast kunnen we u helpen met advies geven en kunnen onze medewerkers de vloer voor u leggen. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het in onze webshop en vraag een offerte aan.

Vergelijk onze PVC vloeren

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1