De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-vloer in de woonkamer

Waarom zou u een pvc-vloer in de woonkamer laten leggen? Vanwege de vele voordelen dat PVC met zich meebrengt. En omdat er zoveel kleuren, motieven en patronen zijn, kunt u de vloer geheel naar wens aanschaffen. Tapijt & Slaap Toko kan u hierover advies geven en u de vloer voor u komen leggen.

Waarom pvc?

Pvc is opgebouwd uit vier lagen. Elke laag brengt een eigen sterkte met zich mee. Door deze opbouw brengt een pvc-vloer vele voordelen met zich mee:

  • Waterbestendig
  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk

Daarnaast is pvc is veel verschillende kleuren, motieven en patronen verkrijgbaar. Zo kunt u uw woonkamer helemaal afmaken met een vloer naar uw wensen. Ook geeft een pvc-vloer een luxe uitstraling.

Impressie van een PVC vloer
Geschikt voor de woonkamer

Een pvc-vloer is uiterst geschikt voor in de woonkamer. Pvc is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk met een beetje water en zeep schoongemaakt worden. Heeft u kinderen of huisdieren? Een pvc-vloer is sterk genoeg om niet snel kapot te gaan. Door de slijtvaste laag, blijft de vloer ook lang een goede uitstraling behouden. Ook met vloerverwarming is pvc een goede keuze.

Leggen van pvc

Het leggen van een pvc-vloer is afhankelijk van twee dingen: welke soort pvc en in welk motief/patroon? De keuze is soort is click- of plak-pvc. Bij click-pvc worden vaak plinten aangeraden. Bij plak-pvc wordt het op de grond vastgelijmd, waardoor plinten niet nodig zijn. Daarna kunt u kiezen in welk patroon u de pvc wilt laten leggen. Een visgraatpatroon vraagt meer tijd dan rechte banen. Ook de moeilijkheidsgraad verschilt heel erg.

De vloeren specialist - TOKO Hoogeveen

Een pvc-vloer in de woonkamer is echt een goede keuze. En kwalitatief goede pvc koopt u bij Tapijt en Slaap Toko. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het uitzoeken van de beste vloer voor u. Ook kunnen onze medewerkers de pvc-vloer voor u leggen. Wilt u meer informatie? Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Bekijk ons PVC aanbod online

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1