De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-vloer laten leggen

Het laten leggen van een pvc-vloer kan vele voordelen met zich meebrengen. Voor veel mensen is dit namelijk een lastige opgave. Het is een precieze klus en erg tijdrovend. De manier van leggen is afhankelijk van het type pvc, maar ook van het patroon dat je graag wilt. Wil jij weten hoe een pvc-vloer gelegd moet worden of wil jij de vakkundige leggers van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen inschakelen om dit voor jou te doen?

Lees hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Waarom een pvc-vloer?

Je kent vast de voordelen van een pvc-vloer: slijtvast, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en vloerverwarming is mogelijk. Daarnaast kun je kiezen uit stroken of tegels pvc. Maar pvc is ook te knippen om jouw gewenste vorm te krijgen. Dan kun je de vloer nog in verschillende patronen leggen. Denk aan visgraat of Hongaarse punt. En dan is er nog een keuze voor het soort pvc.

Vakkundige leggers

De medewerkers van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen zijn vakkundige leggers. Met vele jaren ervaring kunnen wij je helpen van het egaliseren tot en met het afwerken met plinten. Ben je nog niet helemaal uit over het patroon of de soort pvc? Kom langs of neem contact met ons op. We geven je graag advies.

Onze showroom in hoogeveen

Kom langs bij de showroom van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan pvc-vloeren. Door onze grote showroom ervaar jij de verschillende opties van pvc en zie je met eigen ogen de kwaliteit en uitstraling.

Meer informatie

Wil jij meer informatie ontvangen over het laten leggen van een pvc-vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan klaar voor je.

Neem contact op

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1