De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-vloer op maat

Ben jij op zoek naar een pvc-vloer op maat? Een vloer die niet alleen perfect past in jouw woning, maar die ook aansluit bij de stijl? Kom langs bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen. Wij hebben een ruime voorraad aan verschillende pvc-vloeren. Laat ons helpen bij het vinden van de juiste pvc-vloer. Door de vele voordelen die meekomen met het nemen van een pvc-vloer geniet jij langer van de vloer.

Ben jij benieuwd naar deze voordelen en meer informatie over pvc? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze deskundige medewerkers staat voor je klaar.

Bekijk al onze PVC vloeren

De voordelen van pvc

De switch naar een pvc-vloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het materiaal pvc van zichzelf erg sterk omdat het is opgebouwd uit meerdere lagen. De lagen samen brengen weer extra voordelen met zich maar zoals dat het geluiddempend en slijtvast is. Dit zorgt er weer voor dat de vloer milieuvriendelijk en duurzaam is. Qua onderhoud en schoonmaken van een pvc-vloer gaat dit ook erg gemakkelijk. Door de zicht- en voelbare structuur van een pvc-vloer geeft deze een luxe uitstraling in elke ruimte.

Pvc-vloer specialist

Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen is de pvc-vloer specialist in Drenthe. Wij helpen je met het juiste deskundige advies. Zo weten onze specialisten welke vloer aansluit bij jouw wensen en woning. Door onze grote showroom kunnen wij gelijk voorbeelden laten zien en ervaar jij de kwaliteit en uitstraling van een pvc-vloer. Daarnaast beschikken wij over vakkundige leggers. Zij helpen je graag met het leggen van de vloer.

Kom bij ons langs!

Ben jij op zoek naar een pvc-vloer op maat die aansluit bij jouw woning? Bekijk snel ons ruime aanbod via de website of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van pvc zelf. Zit je met vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1