De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

Raamdecoratie Hoogeveen

Raamdecoratie is een essentieel element in elk huis. Het speelt niet alleen een functionele rol door lichtinval te beheren en privacy te bieden, maar het draagt ook bij aan de esthetiek en sfeer van je ruimte. Bij TOKO Hoogeveen begrijpen we het belang van de juiste raambekleding en streven we ernaar om oplossingen te bieden die perfect bij jou en jouw huis passen.

Vergelijk direct al onze raamdecoratie

Gordijnen op Maat shop je bij toko hoogeveen

Onze op maat gemaakte gordijnen zijn een tijdloze keuze voor het aankleden van je ramen. Of je nu op zoek bent naar overgordijnen, inbetweens of vitrage, wij hebben een uitgebreide collectie stoffen om uit te kiezen. Van transparante gordijnen die een zachte filtering van daglicht bieden tot verduisterende gordijnen die perfect zijn voor slaapkamers – we hebben het allemaal.

  • Overgordijnen op maat: Deze gordijnen houden niet alleen het zonlicht buiten, maar bieden ook isolatie en sfeer in elke kamer.
  • Inbetweens op maat: Deze halftransparante gordijnen verminderen de inkijk van buitenaf terwijl ze het gefilterde licht binnenlaten.
  • Vitrage op maat: Dunne gordijnstoffen die daglicht filteren en een unieke sfeer in je woning creëren.

Raamdecoratie bij TOKO Hoogeveen

Onze gordijnen kunnen worden afgewerkt met verschillende plooi stijlen, waaronder enkele, dubbele en driedubbele plooien, Happy Wave en ingeslagen ringen. Ons toegewijde team meet gratis de maten voor jouw gordijnen op en biedt een gedetailleerde offerte. We streven ernaar om jouw bestelling binnen drie à vier weken te leveren en werken alleen met topmerken zoals A House Of Happiness (Vriesco), Zonnelux en Leffring & de Wilde.

Rolgordijnen en Duo Rolgordijnen

Onze op maat gemaakte rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn veelzijdige en functionele oplossingen voor elk type raam. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, van transparant tot compleet verduisterend.

  • Transparant rolgordijn: Deze gordijnen zorgen voor een prachtige lichtfiltering en extra privacy.
  • Verduisterend rolgordijn: Ideaal voor slaapkamers, deze gordijnen blokkeren al het licht voor een goede nachtrust.
  • Duo rolgordijn: Met horizontale banen kun je spelen met transparantie en privacy.

Een close-up van rolgordijnen bij TOKO Hoogeveen

Onze rolgordijnen zijn geschikt voor draai-kiepramen, kunststof kozijnen, dakramen, deuren en schuifpuien. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook warmte werend en vuilbestendig. Kies voor extra gemak met elektrische bediening.

Plissé Gordijnen en Duette®

Onze plissé gordijnen en Duette® raamdecoratie bieden niet alleen functionaliteit maar ook een prachtige uitstraling. Ze passen op elk type raam en bieden talloze mogelijkheden in stoffen, van transparant tot (semi-)verduisterend.

  • Plissé gordijnen: Deze enkele laag gevouwen stof biedt veelzijdige rolbreedtes en stoffen.
  • Duette®: Dubbele lagen geplisseerde stof met een honingraatstructuur voor uitstekende isolatie.

Beide opties kunnen worden aangepast met top down of top down/bottom-up systemen, afhankelijk van je voorkeur.

Horizontale Jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën, verkrijgbaar in aluminium of hout, combineren stijl met functionaliteit. Ze bieden de mogelijkheid om de lichtinval op maat aan te passen.

  • Aluminium jaloezieën: Geschikt voor vochtige ruimtes en beschikbaar in diverse breedtes.
  • Houten jaloezieën: Een warme en natuurlijke raamdecoratie die past bij verschillende interieurstijlen.

Beide varianten zijn ook beschikbaar in speciale afmetingen voor bijvoorbeeld driehoekige ramen en kunnen worden geleverd met elektrische bediening.

Kom Naar Onze Winkel in Hoogeveen

Bij TOKO Hoogeveen begrijpen we dat raamdecoratie een essentieel onderdeel is van jouw huis. Onze deskundige teamleden helpen je graag om de perfecte raamdecoratie te kiezen die bij jouw stijl en behoeften past. Bezoek vandaag nog onze winkel en geef jouw ramen de aandacht die ze verdienen! Je vindt ons aan de Schutstraat 195.

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1