De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC en vloerverwarming

Pvc en vloerverwarming, is dat wel een goed idee? Zeker wel. Sterker nog, het is zelfs een van de beste keuzes. Dit komt vanwege de opbouw van pvc en de voordelen die deze vloersoort met zich meebrengt.

Opbouw van pvc

Pvc bestaat uit vier verschillende lagen. Ondanks deze lagen is de vloer alsnog dun. Al deze lagen brengen hun eigen voordelen met zich mee. De onderste laag is de rug, deze laag is waterdicht en geluiddempend. Daarboven ligt de filmlaag. Deze laag bepaald de structuur van de vloer. Daarna komt de toplaag die de vloer bescherming biedt tegen slijtage en beschadiging. De bovenste laag is de beschermlaag. Deze laag beschermt de vloer tegen vlekken en krassen.

De voordelen

Zoals hierboven al staat wordt de vloer beschermt tegen vlekken en krassen. Door deze laag is het schoonmaken van een pvc-vloer gemakkelijk. Een stofzuiger of stofdoek kan dagelijks gebruikt worden. Daarnaast is de vloer waterbestendig dus dweilen is geen enkel probleem. Daarnaast isoleert de vloer, lijkt de vloer echt op hout en is het de ideale vloer voor elke ruimte.

Vloerverwarming

Pvc heeft een snelle warmtegeleiding. In combinatie met de het feit dat pvc dun is, is de vloer dus snel verwarmt. Een mooie bijkomstigheid daarvan is dat je minder hoeft te stoken dan bij bijvoorbeeld laminaat. Er zit nog wel een verschil tussen klik of plak pvc. Klik pvc isoleert minder goed waardoor je de warmte minder snel voelt in vergelijking met plak pvc. Wilt u meer weten over de voordelen van klik of plak pvc? Lees het hier.

Bestel nu

Bent u overtuigd van de combinatie pvc en vloerverwarming? Koop dan snel uw nieuwe pvc vloer en regel de vloerverwarming. Bekijk onze webshop, kom naar de showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers geven graag advies en kunnen de vloer voor je leggen.

 

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1