De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC vloer houtlook

Bent u op zoek naar een PVC vloer in houtlook? Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen heeft een uitgebreid assortiment in pvc. Van verschillende maten, kleuren en patronen. Twijfel je nog over deze vloerkeuze? Lees dan snel alle voordelen of neem contact met ons op.

Een pvc vloer

Pvc is een sterk materiaal met verschillende voordelen. De vloer is onder andere makkelijk in onderhoud, geluiddempend en slijtbestendig. Daarnaast bestaan er pvc tegels en stroken. Hiermee kunt u zelf bepalen welk patroon u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een visgraat vloer. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde look.

Kies de look

Inmiddels is pvc is veel verschillende looks verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een betonlook of houtlook. De keuze voor de uitstraling hangt af van de ruimte waarin de vloer komt en de inrichting hiervan. De kleur van de pvc kunt u zelf kiezen. Ook zijn er diverse mogelijkheden in patronen in de vloer en kan het op diverse manieren gelegd worden. Voor advies of ideeën bent u van harte welkom in onze winkel.

Pvc of hout

Een houtlook pvc vloer is een perfecte keuze als een echte hout vloer geen mogelijkheid is. Pvc is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt hout als het gaat om uitstraling. Daarnaast heeft pvc veel meer voordelen dan een houten vloer. Hout is namelijk niet makkelijk schoon te maken, krassen zijn snel te zien en de vloer moet vaak onderhouden worden. Een pvc vloer laat ook veel beter warmte door dus vloerverwarming is ook mogelijk.

Koop nu

Wilt u een pvc vloer in houtlook kopen? Bekijk snel ons assortiment via de webshop of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag met het geven van advies. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen als u nog vragen hebt.

Ontdek het assortiment

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1