De grootste woonwinkel van Hoogeveen!

PVC-vloer kopen

Wilt u een PVC-vloer kopen? Kom eens langs bij Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen. Wij hebben een groot aanbod in pvc-vloeren. Sinds 1995 zijn wij de specialist op het gebied van vloeren, maar u kunt ook bij ons terecht voor gordijnen, raamdecoratie en slapen.

Waarom een PVC-vloer kopen?

Een pvc-vloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Hierdoor zijn de vloeren kwalitatief goed. Een vloer van pvc is in veel verschillende groottes, kleuren en patronen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan tegels of een visgraatpatroon. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden dat past in het huis.

Voordelen

 Er zitten een aantal voordelen aan een pvc-vloer, zoals:

  • De vloer geeft een luxe uitstraling aan alle ruimtes door het zicht- en voelbare structuur
  • Pvc is erg sterk, duurzaam en milieuvriendelijk
  • Door de lagen is het geluiddempend
  • De vloer is onderhoudsvriendelijk en geluiddempend
  • Een pvc-vloer kan ik combinatie met vloerverwarming worden gelegd

Impressie van een pvc vloer in een woning

Het leggen van PVC

Bij het kopen van pvc zijn er twee keuzes: click-pvc of dryback pvc. Een dryback vloer wordt verlijmd op beton en daarom is het belangrijk dat de ondergrond egaal is. Een click-pvc vloer worden gelegd met een ondervloer. Door het kliksysteem kan de vloer makkelijk gelegd worden, ook op een houten ondervloer. Vaak worden er ook plinten gebruikt bij een click-vloer.

Kopen bij Tapijt en Slaap Toko

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van pvc-vloeren. Dit houdt in dat ze u kunnen helpen met het uitkiezen van de perfecte vloer, maar ook dat ze de vloeren voor u kunnen leggen. Natuurlijk kunnen wij ook de ondergrond egaal maken. Onze winkel heeft een groot aanbod in de verschillende soorten, motieven en kleuren van pvc-vloeren.

Kies uw PVC-vloer

Wilt u een pvc-vloer kopen? Kom dan gauw eens langs in onze winkel en bekijk het ruime aanbod. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ons aanbod PVC vloeren online

Persoonlijk advies
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
1